Home / Anunţuri Arhivă / „Gala Campionilor în Afaceri din România ”.

„Gala Campionilor în Afaceri din România ”.

În ziua de 17 decembrie 2012, a avut loc „Gala Campionilor în Afaceri din România 2012”. Evenimentul s-a desfăşurat la Institutul Național Bancar din Bucureşti, cu distinsa participare a Excelențelor Sale Domnul Michael Schwarzinger, Ambasadorul Austriei, Doamna Kalliopi Avraam, Ambasadorul Ciprului, a Ministrului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Doamna Ecaterina Andronescu, precum și a numeroase personalități din politică, mediul diplomatic, mediul de afaceri, cercetare și educație.

În cadrul inițiativei Comisiei Europene – DG Enterprise – „Săptămana Europeană IMM”, cu ocazia reuniunii de lansare a „Clubului Stakeholderilor Regiunii Dunării din România”, juriul a acordat trofeul „Campion Român în Afaceri” Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – I.C.I. București pentru deosebitele peformanțe în anul 2012.

În mesajul adresat din partea I.C.I. București, Doamna Director General Prof. Dr. Ing. Doina Banciu, a mulțumit în mod deosebit organizatorilor, subliniind necesitatea unei strânse colaborări a institutului cu partenerii din mediul de afaceri și de cercetare.