Home / Evenimente / ICI București a primit premiul e-innovation acordat Centrului European de Excelență în Blockchain

ICI București a primit premiul e-innovation acordat Centrului European de Excelență în Blockchain

Pe 30 ianuarie 2019, a avut loc la Hotel Ramada Nord, cea de-a XVI-a ediţie a Galei Premiilor eFinance organizată de Finmedia. La eveniment au participat personalități din sectoarele IT&C și bancar din România.

Cu prilejul acestui eveniment, Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI București a primit premiul e-innovation acordat Centrului European de Excelență în Blockchain, pentru eforturile de promovare și reglementare a tehnologiilor emergente.

Manifestarea este un reper în agenda piețelor de profil, acordând distincții celor mai ambițioase, inspirate, complexe și inovatoare proiecte din anul precedent din zona de convergență a sectoarelor IT&C și financiar-bancar.

Centrul European de Excelență în Blockchain (http://www.eceb.ro/) este o inițiativă a Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București în parteneriat cu Idea Factory Think Tank și Old Dominion University (Norfolk, Virginia, USA) care își propune să contribuie la o mai bună înțelegere a tehnologiei blockchain în rândul decidenților și să încurajeze dezvoltarea de aplicații esențiale cu aplicabilitate în domeniile de activitate ale administrației centrale, cum ar fi cel al infrastructurilor critice