Home / Evenimente Arhivă / ”Accesul deschis la informația culturală digitală” Workshop desfăşurat în cadrul celei de-a V a ediţie a „Targului de carte SLOVE”

”Accesul deschis la informația culturală digitală” Workshop desfăşurat în cadrul celei de-a V a ediţie a „Targului de carte SLOVE”

Ajuns la cea de-a cincea ediție, evenimentul s-a desfășurat în perioada 17-18 iulie 2014, bucurându-se de prezența și interesul a numeroase personalități din domeniul cultural, din învățământul universitar, a oamenilor de valoare din viața științifică și a oficialităților locale.

 

Tema de anul acesta a fost ”Accesul deschis la informația culturală digitală” și a cuprins, pe lângă  lucrările tematice susținute în plen sau în secțiunile paralele, lansarea a trei volume de carte, precum și vizite la Biblioteca Privată Malu și la cele mai importante obiective istorice din Câmpulung Muscel.

 

Pentru deosebita contribuție la organizarea și promovarea evenimentului cultural național, doamana prof. dr. ing. Doina Banciu – Director General al Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI BUcurești a primit Diploma de Excelență din partea Asociației Naționale a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România.