Home / Evenimente Arhivă / „De la Scrisoarea lui Neacşu la Informaţia Digitală” Simpozion desfăşurat în cadrul celei de-a IV a a „Târgului de carte SLOVE”

„De la Scrisoarea lui Neacşu la Informaţia Digitală” Simpozion desfăşurat în cadrul celei de-a IV a a „Târgului de carte SLOVE”

Organizat pentru a IV-a oară la Câmpulung Muscel, prin implicarea doamnei prof. dr. ing. Doina Banciu – Director General al Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI București și cu sprijinul Primăriei Câmpulung Muscel, simpozionul s-a bucurat de prezența și interesul a numeroase personalități din domeniul cultural, din învățământul universitar, a oamenilor de valoare din viața științifică și a oficialităților locale.

Printre participanți s-au numărat și reprezentanți ai unor prestigioase biblioteci din țară, cum ar fi Biblioteca Universității din București, Biblioteca Universității Politehnica din București, Biblioteca Universității „Valahia” din Târgoviște și nu în ultimul rând, Biblioteca „Ion Barbu” din Câmpulung.

AgendaSlove2013