Home / Anunţuri / Conferinţa „Educaţie şi Cultură in Era Digitală”

Conferinţa „Educaţie şi Cultură in Era Digitală”

 

logo_Conferinta

Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI București, Institutul Naţional pentru Cercetare şi Formare Culturală, Biblioteca Academiei Române, Biblioteca Naţională a României și Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” au organizat în data de 5 martie 2015 conferinţa „Educaţie şi Cultură în Era Digitală” . Conferința a avut loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”.

Obiectivul central al conferinţei a fost acela de a reuni reprezentanţii instituţiilor de cultură (bibliotecari, formatori) şi informaticieni, în scopul identificării mijloacelor prin care aceștia pot coopera pentru a facilita accesul la cunoștințe, cultură și tehnologie în beneficiul utilizatorilor proprii şi publicului larg.

Deopotrivă, alături de generaţia celor care au construit instituţii şi au creat mentalităţi, a participat și tânăra generaţie de profesionişti şi manageri, ale căror performanţe trebuie să se înscrie în tendințele apărute în viaţa tuturor grație noilor tehnologii ale informației și comunicaţiilor.

Mai multe informații despre conferință găsiți la adresa http://www.digieducult.ro/.