Home / Evenimente / Întâlnire Grup Interministerial pentru Cercetare – Dezvoltare – Inovare în domeniul securităţii cu specialişti din ICI Bucureşti

Întâlnire Grup Interministerial pentru Cercetare – Dezvoltare – Inovare în domeniul securităţii cu specialişti din ICI Bucureşti

 În ziua de 15.03.2016, începând cu ora 9.30, a avut loc la sediul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București întâlnirea reprezentanților ”Grupului Interministerial pentru Cercetare – Dezvoltare – Inovare în domeniul securității” cu specialiști din institut. Au participat reprezentanți ai MAI, SIE, SRI, STS, SPP și ROSA.

Obiectivul central a fost acela de a face cunoscute activitatea și rezultatele cercetărilor desfășurate de ICI București în vederea diseminării acestora către instituțiile din sistemul de securitate națională și identificarea posibilităților de valorificare în aplicații concrete.

Specialiști din instituțiile menționate mai sus au avut discuții profesionale pe temele pregătite de institut. S-a convenit ca în măsura în care anumite proiecte dezvoltate de institut sunt de interes pentru securitatea națională, să se continue colaborarea instituțională în acest domeniu prin proceduri agreate de ambele părți.

Specialiștii au vizitat, de asemenea, Centrul de Date și Infrastructura Cloud dezvoltate de institut.